Make your own free website on Tripod.com
Ruilkring Hoevenen
Activiteiten

Home

Waarom een ruilkring ?
Wat is een ruilkring?
Vraag en aanbod
Lid worden?
Ruilgids
Activiteiten
Dorpsbewoner van de maand
Forum en Chat
Archief en gastenboek
'Dorpskeuken'
Petitie: 'Autoloze zondag'
Links
Enkel voor leden
Spelletjeslinks

naaien

6, 7, EN 8 OKTOBER 2001 nodigen de socialistische vooruitziende vrouwen iedereen uit op hun jaarlijkse handwerktentoonstelling, in het Schuttershof te Hoevenen, met als thema :'Een dagje markten'.
De tentoonstelling is geopend op zaterdag en zondag van 14u. tot 18u. en maandag van 14u. tot 17u.

buren.gif

14 OKTOBER 2001 : ONTMOETINGSDAG.

(Bron: Kerk en Leven 12 september 2001)

We telefoneren, we faxen, we emailen, we SMS-en, we internetten, we chatten,...
Ontmoeten we elkaar ook nog? Dat willen we doen met de beide parochies op zondag 14 oktober ! We komen samen in de kerk van Hoevenen om 10u30 voor een feestelijke misviering met alle zangkoren. Daarna zetten we het grote ontmoetingsfeest verder in het Schuttershof en genieten daar van een overheerlijke brunch. De uitnodigingen zullen eerstdaags bezorgd worden, evenals de mogelijkheid om je in te schrijven voor de brunch. Wij verwachten jullie inschrijvingen voor 6 oktober.

bloemschikken

16 OKTOBER, 13 NOVEMBER, 11 DECEMBER, 15 JANUARI EN 19 FEBRUARI gaan de vijf lessen bloemschikken door, georganiseerd door KAV. De prijs voor leden bedraagt 650fr. en voor niet-leden 1.175fr. Elke les wordt er een bloemstuk voorgedaan dat ook verloot wordt onder de deelnemers.Inschrijving op 18 SEPTEMBER OM 19U. IN HET SCHUTTERSHOF.

smiley